Alweer de tweede Chiron voor Marokko

Alweer de tweede Chiron voor Marokko

Marokko, niet een land wat je bij het horen van de naam gelijk associeert met rijkdom. Dit voornamelijk omdat het in het iets minder welgestelde werelddeel Afrika ligt. Toch zijn er, zoals in elk Afrikaans land, enkelen die ver boven het gemiddelde zitten. In Marokko zijn twee van deze groep nu te herkennen aan een Bugatti Chiron.

Natuurlijk is de verdeling van arm en rijk in Noord-Afrikaanse landen als Marokko minder groot dan in bijvoorbeeld Congo of Kenia maar ook in Marokko bestaat de verdeling. Niet iedereen in het land kan het betalen, maar na al eerder dit jaar een exemplaar op Marokkaans kenteken te hebben gezien op de site volgde vandaag ook de tweede.

Deze lichtblauw met donkerblauw uitgevoerde hypercar staat op een voor mij onbekend, vermoedelijk niet Marokkaans, kenteken. Wel is hij op Marokkaanse bodem gespot en dat is al uniek genoeg. Zo is er in de vele jaren dat de Veyron bestaat slechts ééntje in Marokko gespot. En het aantal verschillende Chirons gespot in Marokko is nu gelijk aan het aantal in Nederland, twee. Van deze twee in Nederland gespotte exemplaren stond er één op Nederlands kenteken, dit terwijl er al vier op de grote gele platen zijn. Wie gaat de resterende drie spotten?

Alweer de tweede Chiron voor Marokko

Reacties op dit artikel


    Dit is niet ok

Gerelateerde spotsGerelateerd nieuws