ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!

ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!

Iets verbeteren wat al compleet en afgewerkt tot in de details is, is niet makkelijk. Toch is het niet onmogelijk. De Porsche Panamera heeft altijd de aandacht gewekt van degenen die behoefte hadden aan iets dat prestaties, luxe en rijplezier combineert. Porsche heeft hiermee een auto op de markt gezet die een schitterende afwerking samen laat gaan met esthetische schoonheid, wat bij het aanpassen van deze auto het risico met zich meebrengt dat men teveel tegelijkertijd doet. Wij zien onszelf echter als een bedrijf dat precies genoeg doet met de auto’s van onze klanten, zodat we iedere keer weer een strak en elegant resultaat leveren.

Onze manier van werken wordt weerspiegeld in projecten zoals deze Porsche Panamera Hybrid, welke we onlangs konden opleveren aan een lokale klant. In tegenstelling tot een recent Porsche Panamera project, waar we de auto compleet transformeerden, hebben we hier enkel een wiel setup geleverd met een van de beste velg fabrikanten van deze tijd. Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn wij officieel dealer van ADV.1 Wheels. Door nauw samen te werken met deze leverancier van custom velgen, zijn wij in staat om schitterende wiel setups aan te bieden die aan iedere wens van onze klanten voldoet. Het doel is elke keer weer om een indrukwekkend ogende auto te creëren en klanten compleet tevreden onze shop weer te laten verlaten.

Deze setup werd gecreëerd met velgen van het type ADV005. Een razend populair en modern wiel ontwerp, deze velgen staan de Panamera enorm goed en de ontstane setup voldoet volledig aan de wensen van onze klant. De velgen meten 21×9.5 voor en 21×11 achter, afgewerkt in gloss zilver komt de setup perfect samen met de brushed aluminium gewrapte details op de auto. De velgen werden verpakt in Michelin Pilot Sport 2 banden in de maten 265/35/21 voor en 305/30/21 achter.

Bent u ook opzoek naar een set velgen voor een frisse look van uw auto in het nieuwe seizoen? U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij bieden gratis verzending wereldwijd aan bij orders boven de €4000,- dus kijk vooral even wat onze online aftermarket onderdelen shop voor uw auto aanbiedt, we helpen u graag met de personalisatie opties om de auto precies naar uw wensen te vormen. Onze getalenteerde fotograaf Thomas Van Rooij Photography heeft wederom een volledige serie foto’s van dit project afgeleverd waarmee wij graag ieder detail van het hierboven omschreven project aan u willen tonen. Indrukwekkende plaatjes en een schitterende Porsche Panamera hybrid op ADV.1 velgen is alles wat we u hieronder nog mee willen geven, geniet er van!

ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!
ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!
ADV.1 Velgen maken deze Porsche Panamera Hybrid pas echt af!

Reacties op dit artikel