ADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera S

ADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera S

ADV.1 Velgen zijn één van de meest begeerde aftermarket velgen die er vandaag de dag zijn. ‘s Werelds beste exotische en sportauto's op de markt zijn nog mooier gemaakt met een set van deze hoogwaardige op maat gesmede velgen. Ons bedrijf is een geautoriseerde distributeur van deze velgen en vandaag brengen we u een set ADV5.0 M.V2 Super Light Velgen, speciaal ontworpen en gemaakt voor een Porsche 991 Carrera S.

De velg hier getoond is het ADV5.0 ontwerp dat zowel de Super Light als de M.V2 markeringen draagt. De M.V2 forged configuratie door ADV.1 kenmerken een revolutionair 2-delige monoblock constructie, ontwikkeld en engineered in 2011. De M.V2‘s primaire focus is een ​​lichtgewicht , gesmede aluminium velg. De velg is individueel ontworpen om een alternatief te bieden voor de monoblock velgen. De M.V2 biedt een geheel nieuwe look, de velg combineert de veelzijdigheid van een 3-delige velg met monoblock prestaties en rijkwaliteit. Beschikbaar voor alle merken en modellen in de diameters 18,0-22,0 inch met breedtes variërend van 7,5 tot 13,5 inch.

Met deze order hebben wij volledig maatwerk geleverd en creëerden deze eenmalige set samen met onze klant en ADV.1 Wheels. Een superieure set velgen met een perfecte kleur, matchend met de carrosseriekleur en de kleur van de cabrioletkap van de Porsche 911. Specifiek aan dit project is hoe ver wij kunnen gaan in de personalisering. De voorzijde van de velgen is gespoten in dezelfde kleurtint als het materiaal van de kap van de 911 cabriolet, terwijl de kleur van de ‘pinstripe’ op de buitenste rand is afgestemd op de carrosseriekleur, "Porsche Mode Grau”.

Wij werken nauw samen met de merken die wij leveren voor een perfecte oplossing voor u en uw dierbare auto. Naast montage en persoonlijk advies, bieden wij ook wereldwijde levering. Ons team van doorgewinterde specialisten zal u begeleiden bij uw bestelling. Daarnaast nemen we de tijd voor u om de perfecte set velgen voor u samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met op voor meer informatie.

BaanVelgen

ADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera SADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera S
ADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera SADV.1 5.0 M.V2 Super Light velgen voor Porsche 991 Carrera S

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag