Marko Arnautovic et Eljero Elia arrêtés pour excès de vitesse

  • Simon
  • 30-04-2013 10:23
  • 433
  • 0

Marko Arnautovic et Eljero Elia arrêtés pour excès de vitesse

Het is sportcrisis bij de Duitse voetbalclub Werder Bremen. De slechte prestaties zijn de oorzaak van deze crisis. Dat weerhield de twee voetballers Marko Arnautovic en Eljero Elia die bij de club spelen niet om diep in de nacht van donderdag 25 april op de Duitse autobaan flink los te gaan met hun auto's. Beide heren werden door de Duitse politie van de weg gehaald.

De twee jonge profvoetballers worden regelmatig gespot met hun voertuigen. Op Autogespot zijn het waarschijnlijk de meest gespotte topsporters. Op de A1 nabij Osnabrück reed Arnautovic een snelheid van 50 km/u boven de toegestane snelheid, Elia werd geklokt met iets meer dan 40 km/u op de teller boven de toegestane snelheid. Een goede reden voor de Duitse politie om ze dus van de weg af te halen. Uiteindelijk mochten ze hun weg wel vervolgen na een alcoholcontrole en reprimande maar daar zal het niet bij blijven. Een dikke boete zal nog volgen. Tevens zijn ze uit de selectie gezet van het team vanwege dit ongewenste gedrag diep in de nacht terwijl een belangrijke voetbalwedstrijd wacht.

Marko Arnautovic et Eljero Elia arrêtés pour excès de vitesseMarko Arnautovic et Eljero Elia arrêtés pour excès de vitesse

Commentaires sur cet article.


Related spotsNouvelles similaires